Quantcast

http://picasion.com/

Βουτιά θανάτου για 71χρονο στη Βέροια

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Ακαριαίο θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα ένας 71χρονος άνδρας που έπεσε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 4:25 ο άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και βγήκε στο μπαλκόνι, στην οδό

Κωτουνίου. Όπως όλα δείχνουν, ο 71χρονος ζαλίστηκε και έπεσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Εκείνη την ώρα μέσα στο διαμέρισμα κοιμόταν η σύζυγος και ο 30χρονος γιος της οικογένειας. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του 71χρονου που άκουσε τον θόρυβο από την πτώση, έπευσε να δει τι είχε συμβεί και εντόπισε τον άνδρα της νεκρό. Οι αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια αφού δεν υπήρξαν ενδείξεις διάρρηξης ενώ αποκλείεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αφού, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενικών του προσώπων, δεν είχε εμφανιστεί ανήσυχος το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ