Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Καστανιά από τη Δευτέρα μέχρι την Τρίτη 7/8

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό Δίκτυο της Π.Ε Ημαθίας και την επισκευή και αποκατάσταση κατολίσθησης στην Παλαιά Εθνική Οδού Βέροιας – Κοζάνης ανακοινώνει η αστυνομία. Από τη Δευτέρα 21/05/2018 έως
και την Τρίτη 07/08/2018 θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης, από τη διασταύρωση «ΓΡΑ-ΓΡΟΥ» έως τη διασταύρωση «ΓΚΕΚΑ». Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται διαμέσου της τοπικής κοινότητας Καστανιάς και της οδού Παναγίας Σουμελά. Λόγω των υφιστάμενων κυκλοφοριακών συνθηκών στους ανωτέρω δρόμους που θα εκτρέπεται – διεξάγεται η κυκλοφορία, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων, που το συνολικό τους βάρος είναι ίσο ή άνω των 19 τόνων.
Επιπλέον, προκειμένου ενημερωθούν εγκαίρως οι οδηγοί φορτηγών οχημάτων, εγκρίθηκε Μελέτη Εργοταξιακής Σήμανσης, με την τοποθέτηση πληροφοριακών – ρυθμιστικών πινακίδων σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν σχετικές πινακίδες στην: 

1)Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Αλεξάνδρειας προς Πολύμυλο: πριν την έξοδο για Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση προς Βέροια. 
2)Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Κοζάνης – διασταύρωση Σελίου. 
3)Περιφερειακή οδό Έδεσσας – Νάουσας: Είσοδο προς Βέροια. 
4)Κόμβο εισόδου στη Βέροια από Εγνατία Οδό (ανατολικό σκέλος) 
5)Κόμβο εισόδου στη Βέροια από Εγνατία Οδό (βόρειο σκέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ