Quantcast

http://picasion.com/

Αντώνη + Μαρία να ζήσετε!

Ένας παραδοσιακός γάμος με πλήθος κόσμου και πολλές παρουσίες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στη Βέροια. Ο επιχειρηματίας Αντώνης Θεοχαρόπουλος, ιδιοκτήτης του «ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος» και μέλος της ΝΟΔΕ Ημαθίας,
παντρεύτηκε τη δασκάλα Μαρία Καφάζη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Κουμπάρος του ζευγαριού ο καλός τους φίλος Λάζαρος Τσαρτσής.  
Η Μαρία, πανέμορφη μέσα στο δαντελένιο ρομαντικό ιβουάρ νυφικό της, με φούστα σε γραμμή Α και εντυπωσιακή πλάτη με κεντημένη διαφάνεια. Τα μαλλιά της σε έναν ψηλό σινιόν, που κατά τη διάρκεια του μυστηρίου κάλυπτε ένα εντυπωσιακό κεντητό πέπλο. Ο Αντώνης, επέλεξε ένα κλασσικό μπλε σκούρο κοστούμι, με ασημί-γκρι γραβάτα και γιλέκο και καφέ ταμπά παπούτσια. 
Δίπλα στο νεαρό ζευγάρι οι γονείς τους, τα αδέρφια τους και συγγενείς, που συμμετείχαν στη χαρά τους καθ' όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών και την ημέρα της στέψης. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση, με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι αργά το βράδυ. Δείτε φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ