Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πού θα μεταδοθεί ο τελικός Κυπέλλου

Έφτασε η ώρα της μεγάλης γιορτής του Ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς σήμερα το βράδυ του Σαββάτου (12/5) στις 20:30 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι δύο «Δικέφαλοι» βρίσκονται αντιμέτωποι στον τελικό. Την περσινή σεζόν,
στον επεισοδιακό αγώνα του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Βόλο, οι «ασπρόμαυροι» είχαν πανηγυρίσει τη νίκη 2-1 και σήκωσαν την κούπα μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Το Σάββατο (12/5) η έδρα του τελικού είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, και η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη να δοθεί στις 20:30.

Η τηλεοπτική μετάδοση του μεγάλου τελικού θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1HD, ενώ μισή ώρα αργότερα από την έναρξη του ματς, θα μεταδοθεί και από το επίσημο Facebook του συνδρομητικού καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ