Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 32χρονος εργάτης από τη Λάρισα μετά το φριχτό του ατύχημα

Συγκλονίζουν τα «αποχαιρετιστήρια» μηνύματα
Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 32χρονου εργάτη Γιάννη Ζυγοροδήμου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, δύο ημέρες μετά το τραγικό του ατύχημα. Κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρότατα, το πρωί της Δευτέρας, στο εργοστάσιο όπου εργάζονταν και από τότε απαιτήθηκε σειρά επεμβάσεων στο ΠΓΝΛ, ενώ κρίθηκε απαραίτητος ο ακρωτηριασμός των ποδιών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 21/5 όταν ο άτυχος εργάτης, υπό άγνωστες συνθήκες, εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με αποτέλεσμα απαιτηθεί επιχείρηση ανδρών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για να τον απεγκλωβίσουν. Αμέσως και με ακατάσχετη αιμορραγία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο δεν εφημέρευε, για να υπάρξει μία πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων του στα πόδια.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών.Τελικά ο Γιάννης Ζυγοροδήμος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Αφήνει πίσω τη σύντροφό του και το μικρό παιδί τους, όπως επίσης συγγενείς και φίλους. Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ενώ συγκλονίζει ο «αποχαιρετισμός» από τη σύντροφό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ