Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποτονική η κίνηση στα ξενοδοχεία της Ημαθίας το Πάσχα

Οριακά χαμηλότερη ήταν η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ημαθίας τις ημέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων του νομού, Δημήτρη Μάντσιο, η κίνηση ήταν υποτονική και τα μηνύματα που έλαβαν οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν ήταν ενθαρρυντικά. Αν και ο νομός Ημαθίας δεν αποτελεί παραδοσιακό προορισμό τις ημέρες του Πάσχα, χρειάζεται
να γίνουν στρατηγικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης των υποδομών και της ανάπτυξης τουριστικής πολιτικής. «Χρειάζεται να επενδύσουμε για παράδειγμα στον θρησκευτικό τουρισμό που γνωρίζουμε προς προσελκύει τον κόσμο. Πρέπει να αναπτυχθούν στρατηγικές αλλά για να δούμε ρεαλιστικά αποτελέσματα χρειάζονται 5-6 χρόνια» υπογραμμίζει στο veriotis.gr ο κ. Μάντσιος.
 

Ανάκαμψη με τις σχολικές εκδρομέςΣε ανάκαμψη του κλίματος με τις εκδρομές των σχολειών που οργανώνονται από εδώ και στο εξής ευελπιστούν οι ξενοδόχοι που προετοιμάζονται και για τη θερινή περίοδο, επωφελούμενοι της έντονης επισκεψιμότητας τουριστών στις παραλιακές περιοχές των όμορων νομών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ