Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραδιά 5 αστέρων στη Βέροια: AMEnAble Cooking και Σταρόβας μαγείρεψαν για το ΚΕΜΑΕΔ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο οικογενειακό κέντρο «Σείριος» στο Μακροχώρι, η βραδιά γευστικής απόλαυσης που διοργάνωσε το ΚΕΜΑΕΔ (Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Βέροιας) σε συνεργασία με την ομάδα AMEnAble Cooking, τα
έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου. Στη βραδιά συμμετείχε, με το μαγειρικό και μουσικό του ταλέντο ο Δημήτρης Σταρόβας.
Την εκδήλωση τίμησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων, που στο χαιρετισμό του δήλωσε χαρούμενος που είναι δίπλα στο έργο του ΚΕΜΑΕΔ και στα παιδιά του, που αξίζει τον κόπο να τα στηρίζουμε. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 
«Μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο να δημιουργηθεί κάτι ξεχωριστό, στο οποίο τα παιδιά της Μέριμνας αποτελούν ένα αξιόλογο κομμάτι. Παλεύουμε για ένα αύριο που θα έχει συνέπεια και συνέχεια», ανέφερε στο χαιρετισμό της η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου.
Ο κόσμος στήριξε για μια ακόμα φορά την εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια όμορφη βραδιά με μουσική και εξαιρετικό, γκουρμέ φαγητό, αποτελούμενο από ορεκτικό, σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο, που ετοίμασε μια ομάδα, με επικεφαλής τους Σεφ Αντώνη Μουστάκα, Μαρίνο Χονδρολίδη, την pastry chef Χριστίνα Μάλλιου και ένα team από πέντε ακόμα Σεφ. Δείτε φωτογραφίες:

















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ