Quantcast

http://picasion.com/

Τσιάρτας: «Βαλλιανάτο, κανένα νομοσχέδιο, δεν θα μας επιβάλει τις ανώμαλες επιθυμίες σας»

Νέο «ρεσιτάλ» του γνωστού πλέον… σχολιαστή πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων παλαίμαχου Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα με ακραία σχόλια κατά των ομοφυλόφιλων και πιο συγκεκριμένα κατά του Γρηγόρη Βαλλιανιάτου, με αφορμή δήλωση του τελευταίου για την αποδοχή του σχεδίου νόμου περί αναδοχής και υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο Βασίλης Τσιάρτας «έσταξε δηλητήριο» με ατάκες όπως «αρρωστημένες και ανώμαλες επιθυμίες και «μη φυσιολογικά ήθη». Ειδικότερα, όπως σχολίασε σε ανάρτησή του στα social media:

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και εσείς οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ.

Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ