Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την «Εκάβη» ανέβασε η θεατρική ομάδα του 4ου ΓΕΛ και 2ου Γυμνασίου Βέροιας

Την τραγωδία «Εκάβη» του Ευρυπίδη ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 24/4 στη σκηνή της Στέγης, η θεατρική ομάδα του 4ου ΓΕΛ και του 2ου Γυμνασίου Βέροιας. Χαιρετισμό πριν την παράσταση απηύθυναν ο Διευθυντής του 4ου ΓΕ.Λ. Θεοτοκίδης Πασχάλης, η καθηγήτρια του 4ου Λυκείου Καρυπίδου Παρθενόπη και η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου, Αργυριάδου Αναστασία.
Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Βέροιας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης, οι πρόεδροι των δυο συλλόων γονέων και κηδεμόνων, οι διευθυντές των σχολείων, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φίλοι των παιδιών, που τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. 
Η παράσταση ήταν μια προσπάθεια 6 μηνών, αποτέλεσμα της συνεργασίας δυο σχολείων, η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί και σήμερα Τετάρτη στις 21:00 στη Στέγη, καθώς θα ανοίξει την αυλαία της 6ης Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.
Τους χαρακτήρες του έργου ερμήνευσαν οι μαθητές και μαθήτριες του 4ου Λυκείου Βέροιας, ενώ το χορό ενσάρκωσαν οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ