Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταξίδι στην Αμερική έκανε το «Piazza Panera» - Τι δοκίμασε στα κορυφαία burger και steak house;

Γαστρονομικό ταξίδι στα καλύτερα burger και steak houses της Αμερικής έκανε πριν από λίγες μέρες το «Piazza Panera». Επισκέφθηκε το Σικάγο και το Λας Βέγκας, όπου πραγματοποίησε επαφές με κορυφαίους Σεφ του είδους και ξεναγήθηκε στις κουζίνες τους, εκεί που δημιουργούνται τα καλύτερα burger και steaks του κόσμου! Οι Σεφ, Matt Moore του εστιατορίου
Chicago Cut και Gordon Rumsey του ομώνυμου εστιατορίου, υποδέχθηκαν την... αποστολή του «Piazza Panera» με ιδιαίτερη χαρά, μοιράστηκαν πολλά μυστικά, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες. Ιδέες που έφερε μαζί του πίσω στη Βέροια το «Piazza Panera» και που ήδη υλοποιούνται και στην κουζίνα του!
Αποκλειστικό! Το «Piazza Panera» δεν επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές του μόνο τα πιο hot trend της Αμερικάνικης κουζίνας, αλλά και ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα ζήλευε κάθε Σεφ, αναμνηστικό δώρο από την επίσκεψη στο Chicago Cut. Μια κασετίνα με μια σειρά από συλλεκτικά επαγγελματικά μαχαίρια, που από σήμερα... ακονίζονται ήδη στην κουζίνα του Panera. Εμείς εξασφαλίσαμε μια ματιά και σας τα παρουσιάζουμε. 
Το «Piazza Panera» δεν επαναπαύεται ποτέ. Προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερο, μαθαίνοντας από τους καλύτερους! Γι' αυτό αποτελεί τον απόλυτο burger και steak προορισμό στη Βέροια!

«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ