Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/4 - 29/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Επικίνδυνη και "καυτή" η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018! Ασυγκράτητα πάθη, ερωτισμός, καυτές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και δραστηριοποίηση για την εκπλήρωση των ερωτικών-και όχι μόνο-επιθυμιών μας αλλά και λάθη, αφού θα παρασυρθούμε σε παρασκηνιακές σχέσεις, πάθη

καταστροφικά, παιχνίδια εξουσίας, νεύρα και παράλογους εγωισμούς! Η όψη προειδοποιεί για… αποκαλύψεις που μας βλάπτουν!

Η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, θα «θερμάνει» Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Ωστόσο, η ίδια όψη μπορεί να «κάψει» αν δεν προσέξουν, τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) επίσης του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά
Με τον Άρη (κυβερνήτη σου) στον Αιγόκερω αγαπητέ Κριέ η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι τόσο καλές που δεν θα τις περίμενες με τίποτε. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ευνοεί και κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα μαζί του αλλά και στην σχέση σου. Και εσύ που κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως θα την αφήσεις γιατί το ταίρι που ήθελες τόσο καιρό θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει την δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Από αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να σε ευνοεί να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα γιατί οι πλανήτες θα σου φέρουν τόσες ευκαιρίες που θα σε φτάσουν στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν και πολλές υποχρεώσεις που είχες θα αρχίσεις να τις τακτοποιείς και θα νιώσεις πιο ανάλαφρα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε, θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν να περιμένεις ότι θα γίνουν τρομερές αλλαγές στην ζωή σου και όλα τα πράγματα θα έρχονται έτσι όπως τα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου οι καταστάσεις θα είναι αρκετά καλές. Θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου ώστε να λύσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε προβλημάτιζαν. Το Σαββατοκύριακο κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε καλά και να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι γιατί την περίοδο αυτή μπορείς να βρεις το ταίρι που ονειρεύεσαι τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα θέλεις να τακτοποιήσεις πάρα πολλά θέματα που ήδη τρέχουν και σε απασχολούν αγαπητέ Δίδυμε. Πολλές καταστάσεις τις έχεις φέρει στα μέτρα σου αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που θέλεις να κάνεις αλλαγές. Με ότι καταπιαστείς να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου μπαίνεις σε μια καινούργια περίοδο για την σχέση σου που θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμό σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου το πιθανότερο είναι να προκύψει μια νέα σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια που είχες στο μυαλό σου για την δουλειά σου πραγματικότητα. Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται να γίνουν. Στα οικονομικά σου θα δεις να γίνονται κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο και δεν θα το πιστεύεις. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα μπουν σε μια καλή σειρά.
♋ Καρκίνος
Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα δεις τις καλές εξελίξεις στην ζωή σου να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Ο Ερμής από τον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά. Ότι έχεις σκεφτεί μέχρι σήμερα θα μπορείς να το υλοποιήσεις έτσι όπως θέλεις και να έχεις όλη την επιτυχία δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Θα γίνουν συζητήσεις για την πορεία της και για να μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις χρειάζεται να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις τις προτάσεις στο ταίρι σου ώστε να το κάνεις χαρούμενο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό τώρα κάνε τις κινήσεις σου ώστε να τακτοποιηθείς και εσύ με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούσαν τα σχέδια σου. Με τον Ερμή στον Κριό η επικοινωνία σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορείς να υλοποιήσεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
♌ Λέων

Γενικά

Τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας αγαπητέ Λέοντα θα σου φέρουν πολύ δυναμισμό ενεργητικότητα και θα μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές αλλαγές στις υποθέσεις σου ώστε να μπορέσεις να τελειώνεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή της εβδομάδας θα δεις την σχέση σου να πηγαίνει πολύ καλά. Ο Ερμής που είναι στον Κριό θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου ακόμη καλύτερη. Θα έρθουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ακόμη μην ανησυχείς γιατί με τις καλές επιρροές του Ερμή πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν τώρα θα πάρουν τέλος. Θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια σου αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Από αυτή την περίοδο και μετά θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα.

♍ Παρθένος

Γενικά


Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα αρχίσεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι και θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία για τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα σου και να κάνεις τις αλλαγές που θα μπορέσουν να σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους θα αλλάξουν πολλές καταστάσεις και ότι σε προβλημάτιζε μέχρι τώρα θα βρει τις καλύτερες λύσεις. Θα αρχίσει μια περίοδος που οι καταστάσεις στην σχέση σου θα αγγίζουν το όριο του ιδανικού. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σε ευνοεί απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν. Στα οικονομικά σου μερικά προβλήματα που είχες εξακολουθούν να σε προβληματίζουν και να ψάχνεις να βρεις λύσεις. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

♎ Ζυγός

Γενικά


Από την αρχή της εβδομάδας θα δεις να γίνονται αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι στα ύψη της. Από εδώ και πέρα θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Με την εύνοια του Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου έτσι όπως την θέλεις ώστε να έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκρηκτικό και άκρως ερωτικό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ακόμη με τις καλές επιρροές του Ερμή από τον Κριό θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις αγαπητέ Σκορπιέ. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Θέματα οικογενειακά που ακόμη σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο με συζητήσεις που θα γίνουν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αρκετά αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι καλή σε γενικές γραμμές και θα μπορέσεις να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ώστε να το κάνεις ευτυχισμένο. Φρόντισε να έχεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις ώστε να μπορέσεις να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κινηθείς για να έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στην δουλειά σου θα παίζουν καθημερινά αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις.

♐ Τοξότης

Γενικά


Ο Ερμής από τον Κριό θα σε προικίσει με πολύ καλή επικοινωνία αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με φιλικά σου πρόσωπα φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες υποθέσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους θα σε ευνοήσει για να πάει η σχέση σου έτσι που θα νιώσεις την απόλυτη ευτυχία. Μην απογοητεύεσαι αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμη γιατί οι πλανήτες(η Αφροδίτη από τους Διδύμους) αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου στην δουλειά σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Κάνε τις επαφές σου τις συζητήσεις σου και μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι καλές επιρροές του Ερμή από τον Κριό αγαπητέ Αιγόκερε και του Άρη που είναι στο ζώδιο σου θα σου φτιάξουν πολύ την διάθεση την επικοινωνία θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις όλες αυτές τις υποθέσεις που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα. Θα πρέπει να εξωτερικευτείς λίγο παραπάνω στο ταίρι σου για να μπορέσει και εκείνο με την σειρά του να εκδηλωθεί. Κάποια θέματα που ανήκουν στο παρελθόν και σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι κινήσου γρήγορα. Η περίοδος είναι η καλύτερη για να μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής από τον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Στα οικονομικά σου μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου αυτή την περίοδο αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα που αφορούν το παρελθόν και ήταν σε στασιμότητα. Οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την περίοδο και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Θα μπορέσεις να εκφράσεις τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και θα το κάνεις ευτυχισμένο. ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη του. Μπορεί να ήσουν πολύ καιρό χωρίς ταίρι αλλά τώρα να ξέρεις με τις καλές επιρροές των πλανητών ότι έρχονται τα καλύτερα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις και πολλές οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Ιχθύ θα θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη του. Κάποιες υποθέσεις που ακόμη καθυστερούν με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τις τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτή την περίοδο ο κοινωνικός σου περίγυρος θα ανοίξει ακόμη περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα τα πας πολύ καλά. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Το Σαββατοκύριακο κάνε τις προτάσεις στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Πολύ γρήγορα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα το καταφέρεις έτσι όπως θέλεις. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που είναι προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ