Quantcast

http://picasion.com/

Στους 40 του μητρώου της ΝΔ ο Φώτης Κουτσουπιάς

Ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τα ονόματα 40 νέων πολιτικών στελεχών που πέρασαν τη διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων και εντάχθηκαν στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος από όλη την Έλλαδα και από το εξωτερικό και ξεκίνησαν την επιμόρφωση στην Ακαδημία Πολιτικών
Στελεχών. Ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων το βιογραφικό και η δράση του κ. Φώτη Κουτσουπιά, με δυο διδακτορικά, μεταπτυχιακό δίπλωμα και δυο πανεπιστημιακά πτυχία, συγγραφέα πέντε βιβλίων με ιστορικό και παιδαγωγικό ενδιαφέρον, πατέρα πέντε παιδιών, όλων επιστημόνων, με σημαντικό εκπαιδευτικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία της Βέροιας.

Τον είχαμε ξανασυναντήσει όταν πριν από αρκετά χρονιά, ως αντιπρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας είχαν μαζί με τον πρόεδρο παραλάβει το βραβείο «Πρόσβαση στη Μάθηση» του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, και ως αντιπρόεδρο του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών με πολυσχιδή δράση.

Αρθρογράφος πολιτικών κειμένων με θεματολογία και από την τέχνη, ο κ. Φώτης Κουτσουπιάς συνθέτει μια προσωπικότητα που επιβεβαιώνει ότι τελικά η ΝΔ φέρνει στην επιφάνεια στελέχη με πολυσύνθετο έργο, τα οποία είναι σε θέση να συμβάλλουν στο πρόγραμμα του κόμματος και να αξιοποιηθούν είτε ως στελέχη πρώτης γραμμής είτε ως υποψήφιοι.

Τελικά, η επιλογή δημιουργίας Μητρώου Πολιτικών Στελεχών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρότι μεγάλο ρίσκο, αποδεικνύεται ευφυής!


Πηγή: lykavitos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ