Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 15/6 στη Βέροια το 4ο μπασκετικό camp του Κώστα Τσαρτσαρή

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στη Βέροια το μπασκετικό camp που διοργανώνει στην γενέτειρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής, με την ονομασία «Veria Basketball Camp». Η διοργάνωση, που υποστηρίζεται από το ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, τον Φίλιππο Βέροιας και τον ΑΟΚ Βέροιας, θα διεξαχθεί στα γήπεδα Δημήτριος Βικέλας στο
Μακροχώρι και Άρης Γεωργιάδης στην Εληά, την περίοδο 15 - 20 Ιουνίου 2018. Στα πλαίσια της διοργάνωσης του camp, διοργανωτές και υποστηρικτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Βέροιας. Στο πάνελ κάθισαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο Ηλίας Λαζός για τον Φίλιππο Βέροιας και ο Νίκος Κελεπούρης για τον ΑΟΚ Βέροιας.
Για την προσφορά του στα παιδιά της Βέροιας ευχαρίστησε ο Δήμαρχος τον Κώστα Τσαρτσαρή. «Πιστεύουμε στον αθλητισμό γιατί μόνο να προσφέρει έχει στα παιδιά μας. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και ο αθλητισμός αποτελεί μια όαση που κρατάει τα παιδιά μας μακρυά από αυτούς. Στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή που πιστεύουμε πως και φέτος θα είναι επιτυχημένη και με θετικό απολογισμό», ανέφερε ο κ. Βοργιαζίδης.
Παίρνοντας... πάσα από το Δήμαρχο όπως είπε, ο Κώστας Τσαρτσαρής συμφώνησε πως πρέπει να βάλουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά οποιοδήποτε άθλημα μόνο καλό θα προσφέρει. «Έστω και για αυτή τη μια εβδομάδα, να μπουν τα παιδιά στη νοοτροπία του αθλητισμού, να κοινωνικοποιηθούν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι μπασκετμπολίστες και γιατί όχι και στο μέλλον να γνωρίσουν μπασκετικές διακρίσεις. 
Στόχος μας φέτος να ανέβουμε επίπεδο και να προσφέρουμε καλύτερες γνώσεις», είπε ο Κώστας Τσαρτσαρης, ευχαριστώντας παράλληλα και όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.
Πάσα από τον Κώστα Τσαρτσαρή πήρε και ο Στέργιος Διαμάντης, λέγοντας πως πρέπει να οδηγήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. «Να τα οδηγήσουμε μακρυά από τις καφετέριες και τα ναρκωτικά. Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ότι καλύτερο έβγαλε η πόλη μας στα ομαδικά αθλήματα, όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στάθηκε κύριος εντός και εκτός γηπέδων, οπότε αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή για να οδηγήσει τα παιδιά μας στον αθλητισμό».
Την πάσα του Στέργιου Διαμάντη υποδέχθηκε ο Ηλίας Λαζός που αποφάσισε -αν και άστοχος όπως παραδέχθηκε- να σουτάρει, λέγοντας πως όλο αυτό είναι μια ευχάριστη συγκυρία για το νομό μας. «Ήταν μια θετική μπασκετική χρονιά για όλους μας, που είδαμε τους στόχους μας να πετυχαίνουν. Το camp θα είναι το επιστέγασμα μιας πετυχημένης χρονιάς και ευχής έργον θα ήταν να επιμηκυνθεί χρονικά. Έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. Τα γήπεδα θα γεμίσουν με παιδικές φωνές και τα μάτια των παιδιών όμορφες μπασκετικές εικόνες».
Τέλος, παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Ηλία Λαζού, ο Νίκος Κελεπούρης επιχείρησε νέο σουτ λέγοντας «Συμμετέχουμε σαν ΑΟΚ για την επιτυχία του camp, με στόχο να γεμίσουν τα γήπεδα με αθλητές. Οι δικοί μας στόχοι, της Γ' Εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν. Θα φροντίσουμε για την επιτυχία της διοργάνωσης με ότι μπορούμε να προσφέρουμε».
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 15 Ιουνίου όπου και θα ξεκινήσει το 4ο «Veria Basketball Camp», με συμμετοχές αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 6-17 ετών, οι εγγραφές των οποίων θα γίνονται έως και τις 10 Ιουνίου. Το πετυχημένο team Τσαρτσαρής - Παπαμακάριος θα παραμείνει ως έχει, ενώ έχουν γίνει σκέψεις για κάτι μεγάλο, ωραίο και διαφορετικό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, που όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Φέτος, θα φιλοξενηθούν παιδιά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ στο μέλλον οι διοργανωτές θα επιδιώξουν επιμήκυνση της διοργάνωσης για δεύτερη ίσως και τρίτη εβδομάδα, κάτι που φέτος ακόμα για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτό.

Πληροφορίες: veriacamp@gmail.com
6984 958745
facebook /veriacamp




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ