Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια για τους 21 Μαθητές το Σάββατο ο «Ιαβέρης»

Στη Βέροια θα βρεθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 ο Τάσος Μαρκουΐζος, «Ιαβέρης» όπως είναι ευρέως γνωστός, ως ομιλητής στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ». Η Ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του «3ου Δρόμου 21 Μαθητών», που διοργανώνεται στη μνήμη των 21 μαθητών του Μακροχωρίου
που έχασαν τη ζωή τους το 2003 στο φρικτό δυστύχημα των Τεμπών. Φέτος, παράλληλα με τον αγώνα δρόμου της Κυριακής 15/4, διοργανώνονται και μια σειρά δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της οδικής ασφάλειας. 
Το Σάββατο 14/4 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο «ΣΤΑΡ», με ομιλητές τον οδηγό αγώνων Αναστάσιο «Ιαβέρη» Μαρκουΐζο, 
τον Πολιτικό Μηχανικό και Συγκοινωνιολόγο Βασίλειο Προφυλλίδη και τον Αστυνόμο Β' και Υποδιοικητή της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου.
Στην Ημερίδα θα συμμετέχει και η Σχολική Χορωδία Βέροιας, υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου.

Παράλληλα, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Βέροιας, θα υπάρχει στατική έκθεση αυτοκινήτων των «Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας» έτσι ο κόσμος να γνωρίσει από κοντά τη «μαγεία» του κλασσικού αυτοκινήτου.

Τέλος, στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν και προσομοιωτές τροχαίου από το Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να «βιώσει» ένα τροχαίο και να καταλάβει πως από μια απλή κίνηση μπορεί να προκληθεί ένα ατύχημα ή και δυστύχημα που μπορεί να κοστίσει τη ζωές.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00, έχει προγραμματιστεί ο αγώνας δρόμου στο Μακροχώρι, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία 21 Μαθητών, με 5 κατηγορίες:
- 7.700 μ. ηλικίας 16 ετών και άνω
- 3.000 μ. αγώνας Περιπατητικός Δρόμος Υγείας ηλικίας 16 ετών και άνω.
- 2.000 μ. αγώνας Γυμνασίων
- 1.000 μ. αγώνας Δημοτικών

- Αγώνας ΑΜΕΑ 250 μ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ