Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαλλιά κουβάρια έγινε ζευγάρι της Βέροιας - Ο χωρισμός και τα κουδούνια που αναστάτωσαν την γειτονιά!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πολυκατοικία στο κέντρο της Βέροιας. Ένα ζευγάρι, που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, αποτελεί πλέον το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην γειτονιά, καθώς τα επεισόδια που εκτυλίσσονται μπροστά τους, θα ζήλευε ακόμα και ο
αείμνηστος σκηνοθέτης Νίκος Φώσκολος. Όλα ξεκίνησαν, πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν οι καβγάδες ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Λίγο η ζήλια, λίγο η ασυμφωνία χαρακτήρων και κυρίως τα δικαιώματα που έδινε η νεαρή και άκρως γοητευτική σύζυγος είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική ρήξη στην σχέση τους. 

Δυστυχώς, όμως οι σχέσεις των δύο άλλοτε ερωτευμένων βρίσκονται πλέον στα άκρα. Οι δύο πλευρές αρκετά συχνά έρχονται σε λογομαχίες και διαξιφισμούς. Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι ότι μέσα στις γιορτές του Πάσχα, στην πολυκατοικία που διέμεναν έγινε το... έλα να δεις. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων στο veriotis.gr, ο εξαγριωμένος σύζυγος λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στην πολυκατοικία και άρχισε με μανία να χτυπάει τα κουδούνια. Οι κραυγές του ακούστηκαν σ' ολόκληρη την περιοχή, ενώ η φοβισμένη γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Για δέκα ολόκληρα λεπτά, ο άντρας έβριζε και απειλούσε, ενώ λίγα λεπτά πριν την άφιξη του περιπολικού του Α.Τ. Βέροιας έγινε... «καπνός», προκειμένου να αποφύγει την προσαγωγή.

Όπως μας ανέφερε πηγή που διαμένει κοντά στο ζευγάρι, το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι πλέον θέμα χρόνου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ