Quantcast

http://picasion.com/

Ξύλο; Μάρμαρο; Τσιμέντο; Κι όμως είναι πλακάκι!

Η νέα τάση στη διακόσμηση του σπιτιού δημιουργείται... παίζοντας με πλακάκι. Μέχρι σήμερα είχαμε συνδέσει το πλακάκι μόνο με το πάτωμα, την κουζίνα και το μπάνιο. Πλέον μπορεί να διακοσμήσει όλους τους χώρους του σπιτιού, αποτελώντας σημείο αναφοράς, χρησιμοποιώντας το σε τοίχους, σε πάγκους, ντύνοντας διάφορες επιφάνειες, ακόμα και για να
δημιουργήσουμε μια πρωτότυπη τραπεζαρία. Παίξτε με υφές και αντιθέσεις υλικών, αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και τους ειδικούς να την κάνουν πραγματικότητα.
Στο κομμάτι αυτό έρχεται η επιχείρηση «λένος», που πρωτοπορεί στο χώρο, φέρνοντας στη Βέροια τις τελευταίες τάσεις και προτάσεις διακόσμησης, που έχουν να επιδείξουν οι διεθνείς εκθέσεις πλακιδίων. 

Βρίσκεστε σε φάση κτισίματος ή ανακαίνισης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας; Στην επιχείρηση «λένος» θα βρείτε τον πιο πολύτιμο συνεργάτη σας.

Τα new entries; 
Πλακάκι τύπου ξύλο, εμπνευσμένο από τους βάλτους της Νέας Ζηλανδίας. 
Πλακάκι τύπου τσιμέντο, η καλύτερη αποτύπωση τσιμέντου σε πλακάκι σε διαστάσεις 60*120.
Πλακάκι τύπου μάρμαρο σε δυο διαστάσεις 120*120 και 120*240
Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις και τις πιο πρωτότυπες ιδέες στον εκθεσιακό χώρο, στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ