Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κώστας+Χριστίνα: Το πήρε το κορίτσι με παπά και με... κουμπάρα!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν από λίγες μέρες ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Το Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά Κώστας Τεντσογλίδης και η αγαπημένη του Χριστίνα Πλήκα. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και 7 χρόνια μετά, όχι μόνο δεν τους έπιασε... φαγούρα αλλά αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού
λίγα χρόνια πριν είχαν τελέσει και τον πολιτικό τους γάμο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Ο Κώστας, αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι με παπά και με... κουμπάρα την καλή τους φίλη Βάλια Λαμπάδη, τη Δευτέρα του Πάσχα, στον Άγιο Σάββα, στην παραδοσιακή συνοικία της Κυριώτισσας.
Η Χριστίνα έλαμπε μέσα στο ρομαντικό, σικ και ιδιαίτερα θηλυκό νυφικό της σε απόχρωση ivory, όλο δαντέλα, σε στενή γραμμή, με άνοιγμα προς τα κάτω και εντυπωσιακή πλάτη, διακοσμημένη με μια μεγάλη σειρά από κουμπιά. Τα μαλλιά της σε ψηλό σινιόν και η νυφική ανθοδέσμη ένα μπουκέτο σομόν τριαντάφυλλα. Ο Κώστας επέλεξε ένα σκούρο κοστούμι με μπορντό-καφέ ζώνη και παπιγιόν και σκούρα παπούτσια.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι, με ζωντανή μουσική, που αλλού; Στη Ραχιά, στην πανέμορφα στολισμένη αυλή που διαθέτει το «Παλιό Ποδήλατο» και που έπειτα από τόσους γάμους που έχει φιλοξενήσει, ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και τον πιο δικό του γάμο. Κώστα και Χριστίνα να ζήσετε!





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ