Quantcast

http://picasion.com/

Καταγγελία: Δηλητηριάσεις σκύλων στο Άλσος Παπάγου

Σοκάρει η εικόνα με το νεκρό σκύλο
Φρικτές φωτογραφίες που απεικονίζουν δηλητηριασμένα σκυλιά ανέβηκαν στα social media της Βέροιας. Όπως διαβάσαμε από καταγγελίες συμπολιτών μας, το πρωί της Δευτέρας, αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Άλσους Παπάγου βρέθηκαν δηλητηριασμένα, προκαλώντας την οργή και

την αγανάκτηση, όσων αντίκρισαν το τραγικό αυτό θέαμα. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε στο veriotis.gr : "Tο πρωί υπήρξε μια καταγγελία στο γραφείο του δήμου σχετικά με ένα δηλητηριασμένο σκυλί στην περιοχή κοντά στο Άλσος Παπάγου. Ο υπάλληλος του δήμου, πήγε στο σημείο που υποδείχθηκε από την τηλεφωνική καταγγελία, δηλαδή από την διασταύρωση των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Ηρακλέους μέχρι και τη στροφή για το Άλσος Παπάγου, αλλά δε βρήκε τίποτα. Αύριο το πρωί, ο δήμος θα καλέσει εκ νέου στο τηλέφωνο από το οποίο έγινε η καταγγελία για περισσότερες λεπτομέρειες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο δήμος όταν έχει κάποιο νεκρό ζώο, ύποπτο για δηλητηρίαση, λαμβάνεται δείγμα από την Κτηνιατρική υπηρεσία και αν αποδειχθεί ότι δεν ήταν από άλλα αίτια, π.χ. φυσιολογικός θάνατος ή χτύπημα από αυτοκίνητο, αλλά από φόλα, ενημερώνεται και επεμβαίνει η Αστυνομία, όπου κάνει τη δική της έρευνα".

Θα ερευνήσουμε το θέμα και θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ. Δείτε το σχετικό post που αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στο facebook:




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ