Quantcast

http://picasion.com/

Η ΝΟΔΕ συγχαίρει για τα €1,9 εκ για την αγροτική οδοποιία στην Ημαθία

Από τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η πρόσφατη εξασφάλιση ποσού ενός εκατομμυρίου εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.900.000) για έργα αγροτικής οδοποιίας σε όλη την Ημαθία, μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, είναι ένα σπουδαίο
έργο που δείχνει την αναπτυξιακή δυναμική που μπορεί να έχουν οι φορείς της Αυτοδιοίκησης, παρά τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθούνται από την κεντρική διακυβέρνηση της χώρας.
Πρόκειται για μια σπουδαία και ιδιαίτερα χρήσιμη εξέλιξη για την περιοχή μας, σε μια δύσκολη εποχή, η οποία οφείλεται βασικά σε πρωτοβουλίες και σχεδιασμούς που έχουν ως επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, οι οποίοι ανταποκρίνονται με έργα, στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο κόσμος. Και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στην εποικοδομητική συνεργασία που οφείλουν να έχουν με τους Δημάρχους της Ημαθίας.

Δεν είναι τυχαίο που η Περιφέρειά μας, καταφέρνει να είναι πρώτη σε απορροφητικότητα πόρων σε επίπεδο χώρας. Δεν είναι τυχαίο που τα μόνα έργα που γίνονται στην Ημαθία, προέρχονται από παρόμοιες αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες. Τέτοια Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη ο τόπος, αναπτυξιακή και αποτελεσματική, χρήσιμη και αποκεντρωμένη. Μια τέτοια Αυτοδιοίκηση, αποτελεί κεντρικό πυλώνα στο σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αυριανή διακυβέρνηση της χώρας. Με προτεραιότητα την ενίσχυση των δυνατοτήτων και τα εργαλείων που έχουν στη διάθεση τους, τα στελέχη και οι φορείς της Αυτοδιοίκησης, για να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Κι αυτό θα το πετύχουμε, έχοντας στο πλευρό μας τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, τόσο στην Ημαθία, όσο και στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».


ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ