Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχει σφυγμό η «Βασίλισσα» - Μπήκαν οι βάσεις για την ανασύσταση του ΓΑΣ Βέροια

Προσωρινή διοίκηση, πρωτοδικείο και εκλογές τα επόμενα βήματα
Με πρωτοβουλία των παλαιμάχων έγινε το πρώτο βήμα ανασύστασης του ανενεργού ΓΑΣ Βέροια. Ορίστηκαν τα μέλη που θα αποτελέσουν την προσωρινή διοίκηση, θα πάνε στο Πρωτοδικείο και θα κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να γίνει γενική συνέλευση και
εκλογές στον ΓΑΣ Βέροια. Ώστε να υπάρχει ετοιμότητα σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν κατεβάσει ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα (σε όποια κατηγορία και αν είναι) να υπάρχει τουλάχιστον το ερασιτεχνικό σωματείο για να υπάρχει ομάδα Βέροια. 

Στο πάνελ κάθισαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος, 0 δικηγόρος Κώστας Πουλασουχίδης, ο πρώην πρόεδρος της «Βασίλισσας του Βορρά» Κώστας Γκαβαϊσές και η μεγάλη δόξα της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας.

Την προσωρινή διοίκηση αποτελούν: Βασίλης Αράβας, Στέργιος Διαμάντης, Κώστας Γκαβαϊσές, Δάνος Φιλιππίδης, Γιώργος Κουτσιώνης, Βίλης Γαλανομάτης, Κώστας Τζιμόπουλος, Φιλάρετος Καζαντζίδης, Γιώργος Αράβας, Μιχάλης Σακαλής και Κώστας Ασλάνογλου. 







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ