Quantcast

http://picasion.com/

«Εστία Cleaners» στην Πιερίων: Γιατί οι λεκέδες δεν ταιριάζουν σε όλους!


Ρούχα-Χαλιά-Κουβέρτες & Παπλώματα-Δερμάτινα-Σιδέρωμα-Επιδιορθώσεις
Το στεγνοκαθαριστήριο «Εστία Cleaners» βρίσκεται 14 χρόνια στη Βέροια, κοντά σας, για να εξαφανίζει ανεπιθύμητους λεκέδες, να καθαρίζει, να απολυμαίνει, να φροντίζει και να αρωματίζει όλα σας τα ρούχα, τις κουβέρτες, τα παπλώματα, τις κουρτίνες, τα δερμάτινα κλπ, με αγάπη και συνέπεια, ανακουφίζοντας παράλληλα και από έναν μεγάλο πονοκέφαλο... το σιδέρωμα και το κολλάρισμα! 
Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες σε επιδιορθώσεις και βαφές σε ρούχα και δερμάτινα. Μην αποχωρίζεστε ακόμα το αγαπημένο σας ταλαιπωρημένο δερμάτινο τζάκετ. Το «Εστία Cleaners» θα αναλάβει να σας το ανανεώσει! Όπως και τα αγαπημένα σας ρούχα που χρειάζονται επιδιόρθωση.
Αναλαμβάνει την παραλαβή, απολύμανση, καθαριότητα και φύλαξη σε χαλιά μηχανής και χειροποίητα. Ο καιρός που θα σηκώσουμε τα χαλιά μας έφτασε. Εμπιστευθείτε τα στο «Εστία Cleaners», κλείστε ένα ραντεβού για να τα παραδώσετε και το Φθινόπωρο θα τα παραλάβετε πεντακάθαρα!

Τηλεφωνήστε στα 2331070908 - 6972098918 - 6972098115 και ξενοιάστε!

Το ΕΣΤΙΑ Cleaners διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και οργανωμένο σύστημα παραλαβής και παράδοσης (delivery) στο χώρο σας.
ΕΣΤΙΑ Cleaners. 14 χρόνια μπροστά και κοντά σας στην Πιερίων 30 στη Βέροια, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking για εσάς!


Δείτε και στο facebook ΕΔΩ πληροφορίες και τις προσφορές μας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ