Quantcast

http://picasion.com/

Δεν ξέχασαν στο Μακροχώρι - Εκατοντάδες έτρεξαν για τους 21 Μαθητές (500 φωτογραφίες)

Με το σύνθημα «Δεν σας ξεχνάμε» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/4 ο «3ος Δρόμος 21 Μαθητών», που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι, ολοκληρώνοντας έτσι τις διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στη μνήμη των 21 μαθητών που χάθηκαν στις 13 Απριλίου 2003 στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Λαογραφικός
Σύλλογος ντόπιων Μακροχωρίου και περιχώρων και το ΚΑΠΑ Βέροιας με τη συμμετοχή και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου δρομέων Βέροιας, της Τροχαίας Βέροιας, της Ομάδας Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας και την οικονομική υποστήριξη πολλών χορηγών. 
Με τον καιρό σύμμαχο, πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία 21 Μαθητών στο Μακροχώρι για να παρακολουθήσει τον αγώνα, ενώ πολλές ήταν και φέτος οι συμμετοχές. 300 ήταν οι δρομείς που στήθηκαν στην εκκίνηση των 7700μ., ενώ άλλες 200 περίπου ήταν οι συμμετοχές στους περιπατητές και τους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων. Πρώτοι στην εκκίνηση, τα «Παιδιά της Άνοιξης», ακολούθησαν οι δρομείς των 7700μ, οι περιπατητές του δρόμου υγείας των 3000μ, οι μαθητές δημοτικών στα 1000μ και τέλος οι μαθητές γυμνασίων στα 2000μ. Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και σακούλες με νερό, φρούτα και αναμνηστικά, ενώ στο τέλος του αγώνα, απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του «Βεροιώτη»:





































































































































































































































































































































































































































































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ