Quantcast

http://picasion.com/

Χαμός σε γάμο της Βέροιας - Συμπεθέρες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί

Παρ' όλιγο να διαλυθεί ο γάμος
Σάλος έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία της Βέροιας με τις δύο συμπεθέρες που δεν δίστασαν να πιαστούν ακόμα και στα χέρια, δημοσιοποιώντας με το χειρότερο τρόπο την κόντρα που είχαν τους τελευταίους μήνες μεταξύ τους. Oλα ξεκίνησαν κατά την διαδικασία οργάνωσης του γάμου και
επειδή όλα του γάμου δύσκολα οι συμπεθέρες είπαν να βοηθήσουν. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν και τα πρώτα προβλήματα, με τις δύο Βεροιώτισσες να προσπαθούν να επιβληθούν και να πραγματοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήρθαν πολλές φορές σε έντονες διαφωνίες και λεκτικούς διαπληκτισμούς. Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, λίγες μόλις ημέρες πριν τα παιδιά τους ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Η μετωπική σύγκρουση ξεκίνησε στο κλείσιμο της συμφωνίας για την δεξίωση, με την μια να θέλει διαφορετική αίθουσα από την άλλη. Μάλιστα, φτάσανε στο σημείο να απειλούν πως αν ο γάμος δεν πραγματοποιηθεί στον χώρο της αρεσκείας τους, δεν θα εμφανιζόντουσαν στον γάμο των νεονύμφων.

Δυστυχώς, το ζευγάρι δεν κατάφερε να συνετίσει τις δύο συμπεθέρες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ορίων. Έγκυρη πηγή του veriotis.gr, η οποία έζησε από κοντά τα ευτράπελα αυτού του γάμου, μας επισήμανε πως μια ημέρα πριν από το γάμο, όλα ήταν στον αέρα, όταν η επίσκεψη της μητέρας του γαμπρού στην οικία της συμπεθέρας εξελίχθηκε σε καβγά που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. 

Κατά την διάρκεια της οικογενειακής σύρραξης, η μια συμπεθέρα έπιασε το μαλλί της άλλης με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο γάμος έγινε, όπως φυσικά και η δεξίωση. Βέβαια οι δύο γυναίκες, τόσο κατά την διάρκεια του μυστηρίου στην εκκλησία, όσο και στο κέντρο διασκέδασης δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Αντιθέτως, οι δύο συμπέθεροι κράτησαν αρμονική στάση και κατέκριναν την συμπεριφορά των γυναικών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ