Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Ολοι φταίμε για την καταστροφή της Βέροιας»

Φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας, πέρασε από τη θέση του προπονητή, ενώ ήταν και γενικός αρχηγός. Ο Γιώτης Τσαλουχίδης προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Ποια είναι, όμως, η δική του άποψη για την καταστροφή της Βέροιας; «Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν, όταν έγινε κακή διαχείριση στην Α’ εθνική. Η ομάδα χρεώθηκε με πολλά χρήματα, τα οποία την
ακολούθησαν και στη συνέχεια. Παρόλο που δαπανήθηκαν σημαντικά ποσά από την πλευρά του κ. Καρυπίδη, δεν έπιασαν τόπο. Εμπιστεύτηκε την ομάδα σε λάθος χέρια, σε λάθος ανθρώπους. Έγινε στολίδι αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν οι κατάλληλοι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Φυσικά, ήταν επιλογές της διοίκησης. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμερίσουμε το ότι οι περισσότεροι έφυγαν και, λογικό ήταν να επωμιστεί η διοίκηση τις συνέπειες».

«Κάποιοι σκέφτηκαν τον εαυτό τους»

Στη συνέχεια, ο Γιώτης Τσαλουχίδης υποστήριξε: «Σαφώς και δεν είναι ευχάριστο γεγονός για κανέναν. Το πρόβλημα δεν λύθηκε και, δυστυχώς, όταν ήρθε η ώρα να μεταβιβαστεί η ομάδα στα αδέλφια Μπίκα, για να βγει από το αδιέξοδο, κάποιοι σκέφτηκαν πάλι τον εαυτό τους. Το μεγαλύτερο φταίξιμο ανήκει σε εκείνους, που είχαν τη διαχείριση. Είναι κρίμα να βάζεις τόσα χρήματα και να μην πιάνουν τόπο. Ακούω όλους όσους πέρασαν από την ομάδα, να μιλούν για λύπη και αγανάκτηση. Η λύπη μου είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί κατάγομαι από την πόλη. Ξεκίνησα από τα τσικό. Η Βέροια είναι «Βασίλισσα» και δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία. Εύχομαι γρήγορη επάνοδο, αν και δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί οι συνθήκες αλλάζουν. Το σίγουρο ξέρετε ποιο είναι; Ολοι φταίμε… Ο καθένας έπρεπε να κάνει κάτι, οποιαδήποτε στιγμή και με οποιονδήποτε τρόπο, είτε ήταν ενεργός, είτε όχι. Στα 58 χρόνια ζωής, πέρασαν σπουδαίοι παίκτες και τεράστια ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, με προσφορά, αλλά πέρασαν και αξιόλογοι παράγοντες. Κρίμα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ