Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Υφυπουργό Οικονομικών υποδέχθηκε ο Χαμπίδης

Την Τρίτη 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας, η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου επισκέφθηκε την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό της βρέθηκε ο Βεροιώτης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Χαμπίδης. Η περιήγησή της στις εγκαταστάσεις της αγοράς ήταν εκτεταμένη, καθώς επισκέφθηκε τόσο τις εμπορικές επιχειρήσεις όσο και το κτίριο διοίκησης με τα νέα τμήματα του ιατρείου και του γραφείου social plate. Στις δηλώσεις της, στους εκπροσώπους του τύπου υπογράμμισε ότι η συνεργασία της Ελλάδας με τα Βαλκάνια οφείλεται και στη λειτουργία της ΚΑΘ, από την οποία και εξάγεται ποσοστό άνω του 50% των προϊόντων που διαθέτει στις γειτονικές χώρες.
«Η ΚΑΘ είναι το πραγματικό χρηματιστήριο της αγοράς», είπε εξαίροντας την ποιότητα, αλλά και τις καλές τιμές των ελληνικών προϊόντων δηλώνοντας «περήφανη για αυτά». Επίσης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Πολιτείας στις Κεντρικές Αγορές της χώρας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τονίζοντας επίσης ότι το υπουργείο Οικονομικών κάνει κινήσεις για διευκόλυνση των εξαγωγών ενώ «γίνονται προσπάθειες οι επιστροφές φόρων να γίνονται πιο γρήγορα».














Στην συνέχεια, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Αγοράς, η Υφυπουργός με τους συνεργάτες της, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χαμπίδης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος Παπαδόπουλος Θόδωρος και ο Διευθυντής της ΚΑΘ Κουτσουρίδης Νίκος, με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΑ Μυτιληνάκη Μιχάλης και τους Προέδρους των συνδέσμων Λαχανεμπόρων και Κρεατεμπόρων, Χαραλαμπίδη Ιωάννη και Τσέρνο Ιωάννη συζήτησαν εκτενώς τις συνθήκες και τα προβλήματα των επιχειρήσεων του κλάδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ