Quantcast

http://picasion.com/

Θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου εξομολογείται κοπέλα από την Ημαθία: «Με έσωσε από τροχαίο»

Πλημμυρισμένη από συγκίνηση, ευγνωμοσύνη αλλά και θρησκευτικό δέος, μια γυναίκα γνωστοποίησε σε εκκλησιαστική ιστοσελίδα πως σώθηκε από του Χάρου τα δόντια από σοβαρό τροχαίο, λίγη ώρα αφότου έγινε μάρτυρας σε ένα θαυμαστό σημάδι της χάρης της αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, της οποίας μάλιστα φέρει το όνομα! Η γυναίκα
είχε παρακολουθήσει την περασμένη Κυριακή τη θεία λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως στο παρεκκλήσι της αγίας στην Ημαθία και έγινε η ίδια μάρτυρας ενός ανεξήγητου γεγονότος, όταν ξαφνικά από τον αύλειο χώροτου μικρού ναού άρχισε να αναδίδεται ευωδία.


Λίγο αργότερα έφυγε μαζί με μια φίλη της από το παρεκκλήσι, μαγεμένη ακόμη από αυτό που ένιωσε, αλλά σε μικρή απόσταση το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ντελαπάρισε και ανατράπηκε! Ομως και οι δυο τους βγήκαν άθικτες από το εσωτερικό του και η γυναίκα περιέγραψε τι συνέβη στο ekklisiaonline.gr, αποδίδοντας τη σωτηρία τους στη χάρη της αγίας Ειρήνης.
«Καλησπέρα σας, μετά τη λειτουργία της Κυριακής, που ξεκίνησε το θαύμα της ευωδίας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ημαθίας, σώθηκα με τη φίλη μου από τροχαίο με αμάξι βγήκαμε χωρίς χτυπήματα και το αμάξι, έκανε τούμπα και έμεινε το μισό όρθιο πλάγια. Έχω το όνομα της Αγίας και μας έσωσε!!!! Βρισκόμασταν δεξιά στη λωρίδα μας όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, βρεθήκαμε κάνοντας τούμπα πιο πέρα από το αντίθετο ρεύμα σε ένα χωραφάκι που υπήρχε κ ένα αμάξι παρκαρισμένο. Από την στιγμή που ήμασταν στην ευθεία μας είδα ένα δεντράκι αριστερά στο χωράφι όπου μετά από λίγο βρεθήκαμε. Σαν κάποιος να μου έδειξε που πηγαίναμε... Η μεριά μου ως συνοδηγός ήταν στο έδαφος προφανώς βρέθηκα στην πόρτα και όχι στο τζάμι. Βρέθηκε κόσμος εκεί και μόνες μας βγήκαμε από το παράθυρο που ήτανε στον αέρα μια χαρά με τη βοήθεια του κόσμου που μας τράβηξαν προς τα έξω» έγραψε.


Από τον

Γιάννη Κωτσαλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ