Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος εποχής στο «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Νέες ανοιξιάτικες παραλαβές και εκπτώσεις στα χειμερινά!

Ο χειμώνας σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και μαζί του και τα βαριά πανωφόρια που μας κράτησαν ζεστούς. Στο κατάστημα «Σιούτης», που από το 1978 αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες, ανοιξιάτικες παραλαβές σε γυναικεία και ανδρικά πανωφόρια, πιο ελαφριά, αλλά πάντα με τη φινέτσα, την ποιότητα και το στυλ που εγγυάται η πολυετής εμπειρία στης επιχείρησης στο χώρο.
Επίσης, θα βρείτε όλα τα χειμερινά κομμάτια, ανδρικά και γυναικεία σε μοναδικές εκπτώσεις! Κομμάτια μοντέρνα και διαχρονικά, για όλες τις περιστάσεις, που θα κρατήσετε στη ντουλάπα σας για χρόνια!
Μοδάτες και κλασσικές επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά παλτό, μπουφάν, τσάντες και αξεσουάρ. Γουναρικά είδη υψηλής ποιότητας σε όλα τα είδη γούνας όπως βιζόν, Blackglama, Lynx, Chinchilla, Sable, Αστραγκάν, Swakara, Αλεπού, Lapin κλπ. Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Στόχος της επιχείρησης, είναι να προσφέρει γούνινα και δερμάτινα ενδύματα και αξεσουάρ, ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας όσο τον δυνατόν ποιοτικότερα και στις πιο προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε τα καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» και δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Τηλ. 2331028830













Δερμάτινα ανδρικά και γυναικεία τζάκετ














Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά πανωφόρια από γούνα και δέρμα, καθώς και αξεσουάρ και τσάντες









Δερμάτινα μπουφάν Γυναικεία















Δερμάτινα μπουφάν Ανδρικά



















Γούνινα γιλέκα



Γούνινα αξεσουάρ (γιακάδες, κασκόλ, καπέλα, σκούφους, παντόφλες γούνινες κλπ.)



Δερμάτινα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ (γάντια, ζώνες και καπέλα)






Δερμάτινες τσάντες





Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης 
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Τηλ. 2331028830

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ