Quantcast

http://picasion.com/

Speedex Βέροιας: Η αποστολή σας... αποστολή μας - Γρήγορα, σίγουρα, οικονομικά!

Θεσσαλονίκης 35
23310 70700
Από την 1η Μαρτίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της SPEEDEX Βέροιας στην οδό Θεσσαλονίκης 35. H SPEEDEX courier, αναλαμβάνει τις αποστολές σας, ταχυμεταφορές, διακίνηση εγγράφων και δεμάτων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και τις διεκπεραιώνει γρήγορα,
σίγουρα και οικονομικά, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και στο άρτια οργανωμένο επαγγελματικό δίκτυο και προσωπικό της.
Η SPEEDEX courier Βέροιας, υπό νέα διοίκηση, υπό την επίβλεψη της εταιρείας του Μπάμπη Τσιφλίδη «Tsiflidis Security», με νέο κατάστημα, κοντά σας σε νέα διεύθυνση Θεσσαλονίκης 35 και στο νέο τηλεφωνικό κέντρο 23310 70700. Διαθέτει νέο στόλο οχημάτων για την δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Η SPEEDEX courier Βέροιας σας προσφέρει υπηρεσίες Wester Union για μεταφορές χρημάτων αλλά και πληρωμές όλων των λογαριασμών.
Το νέο κατάστημα SPEEDEX Βέροιας έτοιμο να προσφέρει το καλύτερο στο χώρο των ταχυμεταφορών, διαθέτει ολοκαίνουρια γραφεία, άνετο πάρκινγκ, ρεσεψιόν με δυο θέσεις εργασιών παράδοσης και παραλαβής εμπορευμάτων, χώρο αναμονής πελατών, νέο στόλο οχημάτων, νέο εκπαιδευμένο προσωπικό και καλύτερη εξυπηρέτηση!

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 23310 70700, άμεσα ένας COURIER δίπλα σας... Αποστολή μας... οι αποστολές σας!


SPEEDEX courier
Θεσσαλονίκης 35, Βέροια
Τηλ. κέντρο: 23310 70700
Fax: 23310 66700




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ