Quantcast

http://picasion.com/

Πετράκης από την Πιονγκτσάνγκ: «Ζω ένα όνειρο»

Ένα όνειρο ζει ο Κωνσταντίνος Πετράκης για πρώτη φορά στην αθλητική του σταδιοδρομία. Ο αθλητής από την Βέροια Ημαθίας βρίσκεται ήδη στην Πιονγκτσάνγκ και δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί για πρώτη φορά σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. «Τα συναισθήματα μου είναι τρελά! Είναι όνειρο κάθε αθλητή να εκπροσωπήσει την
χώρα του στους Ολυμπιακούς ή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες» ήταν τα πρώτα του λόγια, όταν έμαθε για την κλήση του στη Παραολυμπιακή ομάδα. «Ήμουνα στο βουνό και έκανα προπόνηση την στιγμή που μου τηλεφώνησαν από την Παραολυμπιακή Επιτροπή και μου ανακοίνωσαν τα νέα. Ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψω ότι θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής. Δέχθηκα τα συγχαρητήρια άλλων αθλητών που έκαναν προπόνηση εκείνη την στιγμή και χάρηκα. Μη ξεχνάμε ότι από την Ημαθία ήταν και οι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν από λίγες ημέρες στη Νότια Κορέα. Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος που και εγώ είμαι από την Ημαθία και θα είμαι στους Παραολυμπιακούς».

Ο προπονητής του Σωκράτης Μπουνόβας, αισιοδοξεί για μια καλή εμφάνιση του Κωνσταντίνου 


«Έχει χρόνια που κυνηγάει την πρόκριση. Έχει αρκετή εμπειρία σαν χιονοδρόμος γιατί ασχολείται 16 ολόκληρα χρόνια. Σε υψηλό επίπεδο είναι η πρώτη του συμμετοχή. Έχει καλή ψυχολογία και τα αποτελέσματα το δείχνουν.Έχει γίνει καλή προετοιμασία, έχει πολλές ώρες πάνω στο Snowboard. Δυστυχώς δεν έχουμε καλές υποδομές για Snowboard στην Ελλάδα και αυτό δεν μας βοηθάει. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας, στις ίδιες εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες λίγες μέρες πριν. Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθούν με την τελετή λήξης στις 18 Μαρτίου. Ο Πετράκης θα αγωνιστεί στις 12 Μαρτίου στο Snowboard Cross και στις 16 Μαρτίου στο Bank Slalom.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ