Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής Χρήστος Σιμαρδάνης σε ηλικία 61 ετών. Ο αγαπητός ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες ζούσε έναν Γολγοθά και έδινε τη δική του μάχη για να σταθεί όρθιος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο έστεκε με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο
θάρρος. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν αγωνιστής που δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνήθιζε να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής και πίστευε ότι όλα θα πάνε καλά.

Τελικά δεν τα κατάφερε και το βράδυ της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και σε όλους εκείνους που τον αγάπησαν…

Η χαρακτηριστική φωνή του είχε συνδεθεί άρρηκτα με τα διαφημιστικά σποτ εκπομπών του Mega, έχοντας δε στο ενεργητικό του συμμετοχές σε εξαιρετικά κινηματογραφικά φιλμ, όπως «Ο μελισσοκόμος», «Πέτρινα χρόνια», και «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή με μια ανάρτηση της που τον αποχαιρέτησε μέσα από την σελίδα της στο facebook.«Πολυαγαπημένε μας, καλό σου ταξίδι».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ