Quantcast

http://picasion.com/

Παντελής Παντελίδης: Εισαγγελική έρευνα για όσους τον άφησαν να φύγει μεθυσμένος από τη λέσχη

Συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη θα δώσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος κλήθηκε από τον αντιεισαγγελέα Εφετών να διερευνήσει την αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε βάρος του τραγουδιστή. Κι αυτό διότι κανείς δεν φέρεται να τον απέτρεψε από το να οδηγήσει το αυτοκίνητό του, ενώ
βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Έτσι, όλοι όσοι βρίσκονταν στην χαρτοπαικτική λέσχη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, και είδαν τον τραγουδιστή να φεύγει μαζί με την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη, θα κληθούν να απολογηθούν για την αμέλειά τους.

Παράλληλα, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, θα ερευνηθεί και η ευθύνη του κράτους «για την παράλειψη του να εγκαταστήσει τα προβλεπόμενα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο που έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα».

Όσο για τις Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη ο αντεισαγγελέας Εφετών λέει, όπως και στην πρωτόδικη διάταξη, ότι δεν υπάρχει ευθύνη των δύο γυναικών για το σκέλος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας μάρτυρα κατ' εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ