Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην PyeongChang ο Κωνσταντίνος Πετράκης


Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο δεύτερο αγώνισμα, το Banked Slalom, ο Κωνσταντίνος Πετράκης, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang. Ο Βεροιώτης πρωταθλητής πραγματοποίησε και τις τρεις διαδρομές του αγωνίσματος, σημειώνοντας στην 1η διαδρομή χρόνο 1:03.30, στη δεύτερη 59.45 και στην τρίτη 1:00.97.2.
Με τον καλύτερο χρόνο της 2ης διαδρομής κατατάχθηκε 19ος μπροστά από τοn Matti SAIRANEN από την Φινλανδία, τον Puriya KHALILTASH από το Ιράν και τον PARK Suhyeok από την Κορέα απέχοντας από τη 10η θέση μόλις 2 δευτερόλεπτα και 45 εκατοστά. 
Όπως δήλωσε ο Πετράκης: «Η συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ήταν φανταστική. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Στην τελευταία διαδρομή, που ήταν και η καλύτερη, έκανα ένα λάθος και είχα μια μικρή πτώση η οποία μου κόστιζε πάρα πολύ, πιθανώς και 5 θέσεις. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα. Αλλά μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την διοργάνωση με εμπνέει να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο δυνατά για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια», είπε, ενώ αφιέρωσε τη συμμετοχή του στην οικογένειά του και ειδικά στον πατέρα του. 
«Αυτά που έμαθα και συνάντησα εδώ μόνο καλύτερο μπορούνε να μου κάνουνε και οι αναμνήσεις θα με συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή. Ας ελπίσουμε ότι έγινε η αρχή για κάτι κάλο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από καρδιάς για το ένθερμο ενδιαφέρον και την στήριξη σας προς το πρόσωπο μου, που πιστέψτε με μου έκανε πολύ καλό σε αυτούς τους τόσο απαιτητικούς αγώνες!!! Κλείνοντας θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτούς τους αγώνες στους γονείς μου και ιδιαίτερα στον πατέρα μου».
Στις 18 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται η τελετή λήξης των Αγώνων. Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει την Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη (12:40, 20 Μαρτίου 2018).


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ