Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεχασμένο από τον Θεό και τον... Δήμο, παρκάκι στην καρδιά της Βέροιας

Σκουριασμένα κάγκελα και σπασμένα ξύλα στα παγκάκια. Σκουπίδια και επικίνδυνα αντικείμενα πεταμένα στα παρτέρια. Ένα συντριβάνι εκτός λειτουργίας που αποτελεί εστία μόλυνσης, αφού είναι γεμάτο ακαθαρσίες. Η εικόνα εγκατάλειψης ενός πάρκου που βρίσκεται κυριολετικά στην καρδιά της Βέροιας, μπροστά από το ξενοδοχείο
«Μακεδονία» και τη στάση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ, προκαλεί θλίψη και παράπονα από κατοίκους και καταστηματάρχες που ζητούν την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής αρχής.

Τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη και διαμένουν στο ξενοδοχείο δεν μπορούν να απολαύσουν μία στάση στο περίπατό τους, αφού τα σπασμένα παγκάκια θεωρούνται επικίνδυνα. Εκατοντάδες κόσμου, ανάμεσά τους και παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο για να μετακινηθούν, έρχονται αντιμέτωποι με ακάλληλες εικόνες, όπως σύριγγες, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Και όλα αυτά την ώρα που πολλά εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί σε μεγάλα έργα αναπλάσεων, ενώ κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες ευρώ διατίθενται από το Δήμο για συντηρήσεις.











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ