Quantcast

http://picasion.com/

Γαϊτάνος: «Καταστράφηκε μία ιστορική ομάδα»

Το μοιραίο, τελικά, δεν αποφεύχθηκε. Η «Βασίλισσα του Βορρά» απέθεσε το… σκουριασμένο «στέμμα» της και αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Football League, αφού η ύστατη προσπάθεια για σωτηρία, δεν απέφερε αποτέλεσμα.
Είναι γεγονός πως ήταν από τους λίγους, που είχαν μιλήσει εξ αρχής, ότι ερχόταν η καταστροφή για τη Βέροια. Ο λόγος για τον Στέφανο Γαϊτάνο, που φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας». Ήταν και προπονητής της, αλλά ο «στρατηγός» είναι κοντά στον σύλλογο εδώ και χρόνια. «Η ομάδα έφτασε σε αυτό σημείο, λόγω κακής διαχείρισης. Υπήρξε αλλαγή, από χέρια σε χέρια, η οποία δεν είχε συνοχή στην εξέλιξή της, με αποτέλεσμα να μην έχει δομή και η ομάδα να λειτουργεί… ακυβέρνητη. 

Φυσικό επόμενο ήταν να οδηγηθούμε στην αποχώρηση. Έγιναν τραγικά λάθη. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Είχα πει άλλωστε πριν από ένα χρόνο ότι η Βέροια ήταν κοντά στην ολική καταστροφή, διότι δεν υπήρχε ορατή διακυβέρνηση. Όταν μίλησα, όμως, όλοι σίγησαν. Το είχα πει και το είχα προβλέψει. Είδα, όμως, ότι δεν υπήρχε ούτε ανταπόκριση, ούτε αντίδραση. Περίμεναν το μοιραίο. Τώρα, πλέον είναι αργά. Όλο αυτό που συνέβη δεν ήταν δύο και τριών ημερών. Ήταν αποτέλεσμα των τελευταίων ετών. Το άσχημο είναι ότι, τώρα, η Βέροια πρέπει να θέσει χρονοδιάγραμμα πέντε χρόνων. Ούτε ένα, ούτε δύο. Πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση. Βέβαια, μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με το σκεπτικό για την προσπάθεια παραμονής στη Football League, μπήκαμε ορισμένοι άνθρωποι μπροστά, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί, γιατί δεν μας ακολούθησε κανείς. Καταστράφηκε μία ιστορική ομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων στην metrosport.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ