Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται και πάλι η «Λευκή Νύχτα» στη Βέροια

Μεγάλα δώρα στους καταναλωτές
Μετά το επιτυχημένο τεστ της πρώτης Λευκής Νύχτας όπου η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας συνδιοργανώνει με το Δήμο Βέροιας και με το Επιμελητήριο Ημαθίας την δεύτερη Λευκή Νύχτα την Πέμπτη 22 Μαρτίου, προσφέροντας και πάλι
στους επισκέπτες την ευκαιρία περάσουν ένα διασκεδαστικό βράδυ συμμετέχοντας στα ποικίλα μουσικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, καθώς επίσης να επωφεληθούν από τις προσφορές των καταστημάτων. Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν σε όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά γκρουπάκια.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς.

Με το σύνθημα: «ψωνίΖω ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στην Λευκή Νύχτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ