Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βολές για την «κατάπτυστη απόφαση» της Δ. Χαραλαμπίδου εξαπολύει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας

Βολές εναντίον της επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας (ΡΙΖ.ΑΡ.ΕΝ) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινας Χαραλαμπίδου με αφορμή τις δηλώσεις της περί «κατάπτυστης απόφασης» της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για τις Λευκές Νύχτες στην αγορά της Βέροιας, εξαπολύει μέσω του veriotis.gr
ο πρόεδρός του, Δημήτρης Ταχματζίδης. Κληθείς να σχολιάσει τα όσα χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Χαραλαμπίδου για απελευθέρωση του ωραρίου και κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων με την συναίνεση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας ο κ. Ταχματζίδης δήλωσε ότι οι δηλώσεις της δεν αγγίζουν το Εργατικό Κέντρο και την απόφαση που έλαβε, η οποία έχει στόχο τη στήριξη των μικρών καταστημάτων της πόλης, παράλληλα με την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

«Δεχθήκαμε ένα αίτημα από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας που εκφράζει τις μικρές επιχειρήσεις της πόλης. Οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία έρχεται να απαντηθεί μέσα από την εφαρμογή της εργατική νομοθεσίας που αφορά στις υπερωρίες των εργαζομένων. Συναινέσαμε σε μία απόφαση προκειμένου να καταστήματα της πόλης να μην εξοντωθούν. Εγώ ρωτώ: Ποια θα ήταν η απάντηση στους υπαλλήλους ενός μαγαζιού που θα έκλεινε; Εάν δεν βοηθήσουμε το μικρό μαγαζάκι ο εργαζόμενος τι θα κάνει;» δηλώνει με νόημα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας στο veriotis.gr, Δημήτρης Ταχματζίδης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας θα συνεδριάσει αύριο με βασικό θέμα τις εξελίξεις και τη διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» στις 22 Μαρτίου και στις 30 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ