Quantcast

http://picasion.com/

Η STOGIANNOS Logistics στη 13η HORECA

Με περισσότερους από 550 εκθέτες και αριθμό επισκεπτών ρεκόρ που ξεπέρασαν τους 120.000, η φετινή HORECA στο Metropolitan Expo δικαίωσε τη φήμη της ως το απόλυτο εκθεσιακό event για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η HORECA αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χάρη στη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η HORECA έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς!

Η STOGIANNOS Logistics ήταν και φέτος εκεί, αναζητώντας όλες τις καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, καθώς και τις πιο σύγχρονες τάσεις με τα νέα προϊόντα που θα κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης.












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ