Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην εκδήλωση της Μεραρχίας «Γνωρίστε τον τόπο μου» η Θρακική Εστία Βέροιας

Η Θρακική Εστία Βεροίας, για μία ακόμη φορά, ήταν καλεσμένη από την Ι Μεραρχία Πεζικού, στον φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βεροίας, με σκοπό να παρουσιάσει χορούς της Θράκης μας, στην εκδήλωση «Γνωρίστε τον τόπο μου». Προϊόντα από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της Πατρίδας μας, που
προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από παραγωγούς και εμποροεπαγγελματίες των περιοχών Ημαθίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Πελοποννήσου, Σαλαμίνας κτλ, παρουσιάσθηκαν από τον Διοικητή της Ι Μ.Π. υποστράτηγο Γεώργιο Βύνιο. 
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με χορούς του Πόντου από την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ, τον Σύλλογο Βλάχων Βεροίας και τη Θρακική Εστία Βεροίας. Η παρουσίαση των χορών της Θράκης από τους χορευτές μας που με την εύθυμη διάθεση τους, την αδιάλειπτη κινητικότητα τους, στους χορούς της Θράκης, δικαίως απέσπασαν τα εύσημα και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Μία βραδιά (των Ενόπλων Δυνάμεων μας) που δεν συνέδεσε μόνο τα τοπικά προϊόντα, την μουσική και τον χορό, αλλά την αρμονία και αλληλεγγύη του Στρατού με τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ