Quantcast

http://picasion.com/

Πρόγραμμα εκμάθησης Ισπανικών για ενήλικες στο «my choice»

Η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλους τους τομείς της ζωής των Ευρωπαίων, και όχι μόνο, πολιτών. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Κυριαρχεί, μετά την Αγγλική, και στη ναυτιλία. Η γνώση των Ισπανικών είναι ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή
Erasmus στην Ισπανία. Δεν αποτελεί μόνο τη δεύτερη γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας, αλλά και την τρίτη που χρησιμοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο.
Τα Ισπανικά δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους αλλά και ένα εργαλείο απαραίτητο για να σου ανοίξει πόρτες σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!!
Στο κλάδο των επιχειρήσεων, τα ισπανικά είναι μια γλώσσα ανεκτίμητη που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο διεθνή τομέα σε εταιρίες που συνεργάζονται με χώρες της Νότιας Αμερικής.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες καλύπτουν σε λίγους μήνες όσους θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα ικανότητες Βασικής Γνώσης Ισπανικών. Από το σημείο αυτό, ο σπουδαστής μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων έως και το επίπεδο C2.

Το «MYCHOICE» ειδικεύεται στους νέους ενήλικες σπουδαστές!!!

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση και την ταχύτερη εκμάθηση των Ισπανικών.

Τα μαθήματα Ισπανικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ισπανικής γλώσσας.Ο σπουδαστής, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, είναι σε θέση να συμμετέχει με άνεση σε καθημερινές συζητήσεις με Ισπανόφωνους καθώς και να κατανοεί με ευκολία κείμενα μεσαίας δυσκολίας.

Οι σπουδαστές, αν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου από τα πτυχία DELE (Diploma de españolcomolenguaextranjera) που διοργανώνονται έως και 4 φορές το χρόνο, ανάλογα με το επίπεδο, από το Ινστιτούτο Θερβάντες:

Οι εξετάσεις για τα πτυχία DELE A1 και Α2 πραγματοποιούνται κάθε Μάιο και Νοέμβριο.

Το πτυχίο DELE Β1 ("Inicial") διεξάγεται κάθε Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

«my choice»
Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
- Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
- Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ