Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παυλίδης: «Χρειαζόμαστε νίκη για αλλαγή ψυχολογίας»

Με τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στο γόνατο, η αποστολή του Φιλίππου θα ταξιδέψει στην Αθήνα αυθημερόν για την αναμέτρηση στην Κυψέλη με τον ουραγό Πανελλήνιο για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Βεροιώτες προέρχονται από δύο σερί ήττες με Δούκα εκτός και με Διομήδη εντός και θέλουν να επιστρέψουν στις
επιτυχίες, θέλοντας παράλληλα να ανακάμψουν και ψυχολογικά, μετά και τον αδόκητο χαμό του Άκη Ψωμιάδη που σαφώς επηρέασε στον μέγιστο βαθμό την ομάδα.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε. Δεν μας έχουν βρει λίγα όλο αυτόν τον καιρό, μαζί και η κακή απόδοση με τον Διομήδη. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια νίκη για να μπορέσουμε και ψυχολογικά να είμαστε καλύτεροι και στη συνέχεια. Αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι, η ομάδα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Υπήρχε γενικά φόρτιση. Αλλά η ψυχολογία έχει να κάνει και με τα άσχημα αποτελέσματα. Να φτάνεις στην πηγή και να μη πίνεις νερό, έρχονται και κάποιες άσχημες μέρες. Καθαρά θέμα ψυχολογίας είναι, που όμως αντιμετωπίζεται. Θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα» σχολίασε στο e-handball.gr ο προπονητής του Φιλίππου Θόδωρος Παυλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ