Quantcast

http://picasion.com/

Όπου φτωχός και η μοίρα του... «Οδύσσεια» η μετακίνηση της Βέροιας για Κρήτη

Η άφιξη στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς ανήμερα του ματς με τον ΟΦΗ και αναχώρηση το ίδιο βράδυ πάλι με το πλοίο της γραμμής, προμήνυε την ταλαιπωρία για τη Βέροια, ωστόσο προέκυψαν και απρόοπτα προβλήματα, θυμίζοντας το «όπου φτωχός και η μοίρα του». Αρχικά, λίγο πριν από την επιβίβαση στο πούλμαν την Παρασκευή το μεσημέρι για την μετάβαση
στον Πειραιά, ο Μάκης Ζυγκερίδης ειδοποιήθηκε από τη μητέρα του ότι γιαγιά του εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο παίκτης εξασφάλισε άδεια για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του στις Σέρρες και έτσι η αποστολή της Βέροιας αναχώρησε με 14 παίκτες.
Από κει και πέρα, στην αρχή του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Αλέκος ο Δόρης τραυματίστηκε από χτύπημα του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου. Χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα πονώντας σε πλευρά και μέση.
Στη αυτή τη φάση, εκτιμούν στη Βέροια, ότι ο διαιτητής Αντιπαριώτης θα έπρεπε να δείξει κόκκινη αντί για κίτρινη κάρτα στον Στρέζο. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το παράπονό του κόουτς Τόλη Τερζή και των παικτών του, αφού θεωρούν ότι λανθασμένα καταλογίστηκαν δύο πέναλτι σε βάρος της ομάδας τους.
Ειδικά στο δεύτερο, υποστηρίζουν ότι ο Δημήτρης Μάνος θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα για θέατρο, επειδή ο αμυνόμενος τραβάει το πόδι του εγκαίρως και δεν υπάρχει επαφή. «Δε χρειαζόταν τον διαιτητή ο ΟΦΗ για να κερδίσει. Έχει καλή ομάδα. Φαίνεται πως δεν μας υπολογίζει ούτε η διαιτησία», σχολίαζαν μέλη της αποστολής της Ημαθίας.


Οι περιπέτειες όμως της Βέροιας συνεχίστηκαν. Η αποστολή επιβιβάστηκε σε πλοίο της γραμμής και στις 9 το βράδυ του Σαββάτου και αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά. Μόνο από τα πολλά μποφόρ δυσκόλεψαν αφάνταστα το ταξίδι για το σύνολο των επιβατών. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι το πλοίο έδεσε στον προορισμό του με 1,5 ώρα καθυστέρηση. Η κουρασμένη αποστολή της Βέροιας επιβιβάστηκε κατευθείαν το πρωί της Κυριακής σε πούλμαν και πήρε οδικώς το δρόμο της επιστροφής. 

Ύστερα από την πολύωρη ταλαιπωρία ο κόουτς Τόλης Τερζής αποφάσισε να χορηγήσει ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα στους παίκτες του, δίνοντας ραντεβού για προπόνηση την Τρίτη. 
Με την ελπίδα βέβαια ότι θα βρεθεί κάποιος να δώσει μία νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια, από τη στιγμή που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον των αδελφών Μπίκα για την αγορά των μετοχών. Ειδάλλως, με την οικονομική θηλιά να σφίγγει, είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί πρόωρα η ομάδα από το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που όπως ανέφερε και ο Τόλης Τερζής παίζει για την αξιοπρέπεια της. Έστω και αν έχει υποστεί οκτώ διαδοχικές ήττες υπό το βάρος των εξωαγωνιστικών προβλημάτων.

www.footballleaguenews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ