Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Βιτάλη, Παπαδοπούλου, Ζωϊδάκη οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Πατρίδα - Αναμονή για Πάολα και Χαρούλη

Μεγάλους καλλιτέχνες και φωνές που έχουν χαράξει το ελληνικό μουσικό στερέωμα θα φιλοξενήσει στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία Πίτσα Παπαδοπούλου, ο πολυαγαπημένος Νίκος Ζωϊδάκης, ο Βεροιώτης καλλιτέχνης Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Καψάλης ο
μεγάλος τραγουδιστής της νέας γενιάς στο παραδοσιακό τραγούδι θα βρεθούν φέτος από τις 22 έως τις 26 Ιουλίου στην Πατρίδα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.
 

Εν αναμονή για Πάολα και Χαρούλη
 

Οι μουσικές εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ και για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας που βρίσκεται σε επαφή με τους μάνατζερ της αγαπητής ερμηνεύτριας Πάολα και του δημοφιλή Κρητικού τροβαδούρου Γιάννη Χαρούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες έως τα τέλη Μαρτίου θα έχει γίνει γνωστό αν οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στην Ημαθία για να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες.
 

Φθηνότερο το εισιτήριο λόγω κρίσης
 

Καλά είναι φέτος τα μαντάτα και για το κοινό που θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, αφού το εισιτήριο εισόδου στους χώρους των συναυλιών θα είναι σαφώς μειωμένο σε σχέση με άλλες χρονιές. «Λόγω της οικονομική κρίσης αναθεωρούμε τα δεδομένα των τιμών του εισιτηρίου που τις προηγούμενες χρονιές ήταν στα 8 ευρώ. Φέτος το συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα προτείνει μειωμένη τιμή, που θα κυμαίνεται στα 5 με 6 ευρώ, ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα φθηνότερο» λέει στο veriotis.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας, Αντώνης Καγκελίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ