Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουτσογιάννης: «Η Αποκριά ανέδειξε την εικόνα της νέας Νάουσας»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στο περίφημο καρναβάλι της Νάουσας. Ο δήμαρχος της Ηρωϊκής πόλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα και το
εξωτερικό τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν με τη ψυχή τους μαζί μας στη Ναουσαίικη Αποκριά. Με το δρώμενο μας να σαγηνεύει και να δημιουργεί νέους μύστες της παράδοσης, τα λαογραφικά μας συγκροτήματα να παρασέρνουν τον κόσμο σε χορούς κυκλικούς, το ξινόμαυρο και τις τοπικές γεύσεις να κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους η Αποκριά μας ανέδειξε την εικόνα της νέας Νάουσας που ανοίγει την αγκαλιά της και υποδέχεται τους επισκέπτες της νιώθοντας σίγουρη για τον εαυτό της.

ΥΓ 1: Η σημερινη κοσμοσυρροή ειναι αποτέλεσμα της εξωστρέφειας που χαρακτηρίζει τη διοίκηση του Δήμου και κοπιώδους δουλειάς των τελευταίων ετών.


ΥΓ 2: Ευχαριστώ τον Περιφερειαρχη μας, τους βουλευτές μας, τον Αντιπεριφερειάρχη, τους εντεταλμένους του Κινέζου Πρέσβη, τον Στρατηγό της Μεραρχίας, τον Διοικητή της Β' μοίρας καταδρομών, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, τους δημάρχους Έδεσσας και Δέλτα, καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες που γιορτασαν μαζι μας».















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ