Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κούλουμα στο Μακροχώρι με πέταγμα χαρταετού και τηλεκατευθυνόμενων!

Μια πρωτότυπη εκδήλωση για να γιορτάσουν τα Κούλουμα, διοργάνωσαν την Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, η Λέσχη Αερομοντελιστών Βέροιας και η δημοτική κοινότητα. Καθώς, πέρα από το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού, ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει και το πέταγμα τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, αεροπλάνων,
ελικοπτέρων και drones. Φυσικά η εκδήλωση συνοδευόταν από την πατροπαράδοτη φασολάδα, λαγάνες και άλλα νηστίσιμα εδέσματα που προσφέρονταν στον κόσμο, άφθονο τσίπουρο και ποτά, καθώς και μουσική και χορό. 
Όπως ήταν φυσικό, το Μακροχώρι φέτος έγινε για πρώτη φορά πόλος έλξης για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας και παρά τη βροχή, ο κόσμος διασκέδασε χορεύοντας και έδωσε μάλιστα ραντεβού για του χρόνου, δε μια εκδήλωση που όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, θα γίνει θεσμός για το Μακροχώρι. 
«Εμείς υποσχόμαστε ότι αυτή η εκδήλωση θα γίνει θεσμός και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου. Και όλα αυτά σε έναν χώρο που πριν από λίγα χρόνια ήταν χώρος ταφής απορριμάτων και χάρη σε ενέργειες της Αερολέσχης και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Μακροχωρίου αξιοποιείται πλέον. Σκοπός μας να τον κάνουμε έναν αληθινό πνεύμονα πρασίνου και χώρο εστίασης για όλους τους κατοίκους», αναφέρουν. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ