Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοπή βασιλόπιτας της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Την Τετάρτη 17-01-2018 και ώρα 18.30 στα νέα Γραφεία του Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου έτους, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε χώρο αποκλειστικής χρήσης της
Τοπικής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Α/Δ΄ Κούγκας Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. Καραπατάκης Ιωάννης με τη σύζυγό του και ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. Ιωαννίνων κ. Παργινός Χρήστος, ενώ τηλεφωνικώς χαιρέτησε και ευχήθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ Σιμούλης Χρήστος ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων. 
Μετά την κοπή της πίτας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το ξεκίνημα του 2018 να είναι αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, η οποία θα φέρει υγεία, ευημερία, δύναμη και πολλές δραστηριότητες για τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας. Το φλουρί το βρήκε ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσής κ. Χαρτοματσίδης Ιάκωβος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ