Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Her Style Rocks: Με look πολύ... γρρρ η Εύα Μαντά

Ελάτε, παραδεχθείτε το. Ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο πηγαίνουμε στα μπουζούκια, δεν είναι μόνο να διασκεδάσουμε χορεύοντας με τις πιο hot ελληνικές, λαϊκές, σύγχρονες και καψούρικες επιτυχίες, αλλά και για να τσεκάρουμε τα λίγο πιο ιδιαίτερα ρούχα που επιλέγουν οι κυρίες της πίστας. Ναι το κάνουμε. Άντρες - γυναίκες. Ο καθένας για τους δικούς του
λόγους. Η μόδα ακολουθεί άλλους κανόνες επάνω στην πίστα ενός νυχτερινού μαγαζιού. Κάτω από τα έντονα φώτα, μπροστά από την πολυάριθμη ορχήστρα και τα εφέ, χρειάζεται ένα δυναμικό look που θα αναδείξει την τραγουδίστρια και θα την κάνει να ξεχωρίζει. 
Κάτι που γνωρίζει καλά η Εύα Μαντά και επιλέγει πάντα εμφανίσεις που μας κάνουν να καρφωθούμε, στις εμφανίσεις της στο «VOICE city». 
Αυτό το Σάββατο, επέλεξε ένα πολύ wild body, που θύμιζε μεν animal print αλλά δεν ήταν. Φτιαγμένο αποκλειστικά για την ίδια, σε τόνους του μπεζ, με μαύρες ρίγες σε όλο το μήκος του και μαύρη δαντέλα με print λουλουδιού στο τελείωμα του μπούστου και μέχρι τη μέση. Το κάτω μέρος του ντυμένο επίσης με την ίδια δαντέλα αλλά και μια σειρά μαύρα κρόσσια που παιχνίδιζαν σε κάθε κίνησης της τραγουδίστριας. Το look ολοκλήρωσε με ένα μαύρο δαντελένιο τσόκερ στο λαιμό και τα μακρυά μαύρα της μαλλιά ανάλαφρα και ελεύθερα. 
Η μελαχρινή καλλονή, προσέχει ιδιαίτερα και το ντύσιμό της και μετά την εμφάνισή της, αφού κατέβει από τη σκηνή για να απολαύσει με τη σειρά της τους συναδέλφους της αλλά και να συναντήσει τους φίλους της που την τίμησαν. Δείτε φωτοραφίες από τις εμφανίσεις της:







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ