Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γαϊτάνος: «Τρέχουμε για να μην πεθάνει το τελευταίο κύτταρο»

Για τα περιθώρια παρέμβασης στον άρρωστο οργανισμό της Βέροιας μίλησε στο FLnews ο Στέφανος Γαϊτάνος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Τρέχουμε για να μην πεθάνει το τελευταίο κύτταρο». Ο πιστός «στρατηγός» της «Βασίλισσας του Βορρά», ο οποίος κινητοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες μαζί με τους επιχειρηματίες Απόστολο
Εμμανουηλίδη και Στέλιο Μεϊμαρίδη, μεταξύ άλλων ανέφερε: 
«Εμείς λέμε πως δεν γίνεται μια ολόκληρη Βέροια να μην μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν έχουν υψηλά συμβόλαια οι παίκτες, αλλά πρέπει να συνυπολογιστούν στα τρέχοντα και οι παλαιότερες προσφυγές. 
Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην γίνουν άλλες αφαιρέσεις βαθμών, διότι διαφορετικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η όλη προσπάθεια. Αν καλύψουμε τις τρέχουσες ανάγκες, τότε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα κύτταρο ζωντανό μέχρι να βρεθεί ο νέος επενδυτής. Γιατί εμείς δεν ακουμπάμε οφειλές σε ΙΚΑ και Δημόσιο. Αν πεθάνει και το τελευταίο κύτταρο, δεν έχουμε καμία απολύτως προοπτική. 
Αν παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, τότε είμαι σίγουρος πως θα αλλάξει άρδην το σκηνικό και ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. 
Αναμένουμε ένα ραντεβού την Τρίτη το βράδυ ανάμεσα στον κ. Εμμανουηλίδη και τον κ. Παπαδόπουλο που έχει τις μετοχές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ