Quantcast

http://picasion.com/

Φτωχότερη η «οικογένεια» της Βασίλισσας του Βορρά - Έφυγε ο παλαίμαχος Γιάννης Μπαρμπαρούσης

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 80χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας του Βορρά, Γιάννης Μπαρμπαρούσης. Χτυπημένος από τον καρκίνο, ένα από τα θρυλικά μέλη της «οικογένειας» της Βασίλισσας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του έγινε χθες στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας. Συγγενείς, φίλοι και
παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ανάμεσα τους οι Τάκης Παπατζίκος, Γιώργος Χατζάρας, Άγγελος Σπυρίδων, Γιώργος Σιούτης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Τσιρέλας, Τάκης Σβήρκος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης και Θέμης Θεοδωρίδης τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.
 

Ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης, ένας άνθρωπος χαμηλων τόνων και αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας, υπήρξε ποδοσφαιριστής τόσο του Ερμή όσο και του Βερμίου, όπου με την συγχώνευση των δύο συλλόγων δημιουργήθηκε μετεπειτα η ομάδα της Βέροιας, στην οποία αγωνίστηκε επίσης από το 1962 εως το 1966. Στο διάστημα αυτό κατέγραψε 118 συμμετοχές με τα “κυανέρυθρα” χρώματα αγωνιζόμενος με επιτυχία στα χαφ, ενω το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βέροιας το πραγματοποίησε την 1η Οκτωβρίου 1962 απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί οτι ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης υπήρξε τα τελευταία χρόνια μέλος του ΔΣ του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τις αγωνιστικές δραστηριοτητες και άλλες εκδηλώσεις του οποίου παρακολουθούσε ανελλιπώς, ενω ο ίδιος μαζί με τον Θωμά Παπαδόπουλο πριν από λίγο καιρό υπήρξαν αυτοί που μιλησαν στην κάμερα του History Chanel για την περίπτωση του κορυφαίου έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα - σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ - Μίμη Παπαϊωάννου. Στο αφιέρωμα που ετοιμάζεται για τον πρώην άσσο της Βέροιας, της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας με καταγωγή από την Νέα Νικομήδεια, το οποίο και θα προβληθεί μέσα στον μήνα αυτόν στην 45λεπτη εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο πρώην Υφυπουργός αθλητισμου και Δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης με τίτλο: “ΘΡΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ