Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ: Όλα όσα έγιναν στην επίσκεψη του Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Βέροιας

Το Νοσοκομείο της Βέροιας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13/2 ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, στα πλαίσια της επίσκεψής του στις μονάδες υγείας σε Νάουσα, Βέροια και Αλεξάνδρεια. Τον Υπουργό, μαζί με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστο Αντωνίου και τον Διοικητή της ΥΠΕ, υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Βέροιας Δημήτρης Μαυρογιώργος, ο οποίος προέβη αργότερα και σε δημόσια λογοδοσία για το έργο της Διοίκησης. Καλωσόρισμα πραγματοποίησαν και τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, που περίμεναν τον Υπουργό στην είσοδο του Νοσοκομείου με πανό και συνθήματα. 
Στην αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της Διοίκησης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, εκπρόσωπος της ΙΜΠ, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Σοφία Κατή, οι Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου Βέροιας και σύσσωμο το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο εκπρόσωπος του ΟΚΑΝΑ Βέροιας, εκπρόσωποι φορέων, οι ιδιοκτήτες των δυο ιδιωτικών κλινικών της Βέροιας καθώς και πολίτες.
Έπειτα από έναν σύντομο χαιρετισμό του Υπουργού, το λόγο πήραν γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου, όπου του κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Κλινική και Τμήμα. Με τη σειρά μίλησαν, οι Διευθυντές της Χειρουργικής, της Ορθοπεδικής, του Αναισθησιολογικού, της Παθολογικής, Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, της Αιμοδοσίας, του Ακτινολογικού, ο εκπρόσωπος του ΟΚΑΝΑ, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, εκπρόσωπος των συμβασιούχων εργαζομένων μέσω ΟΑΕΔ, εκπρόσωπος του παραϊατρικού προσωπικού, η προϊσταμένη των Επειγόντων και Εξωτερικών Ιατρείων, ο πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ Δεσμός Ηλίας Γραμματικόπουλος, στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, ο ιδιοκτήτης της ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής, λήπτης υπηρεσιών ΟΚΑΝΑ, η πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας και ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αναστάσιος Βασιάδης. 
Κοινός τόπος των περισσοτέρων τοποθετήσεων, η υποστελέχωση του νοσοκομείου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παράλληλα η έκκληση πρόσληψης μόνιμων ιατρών, κυρίως Αναισθησιολόγων, η ολοκλήρωση της επέκτασης του Νοσοκομείου, η δημιουργία νέων χώρων και τμημάτων και φυσικά η στελέχωσή τους. Ο Υπουργός αφού άκουσε όλες τις τοποθετήσεις, προχώρησε σε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα που έθεσαν. Δείτε το φωτορεπορτάζ:











































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ