Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμα τα κορίτσια του Τσικίνα για το Final Four - «Να κερδίσουμε ό,τι μας αξίζει»

Από την Κοβεντάρειο αίθουσα του Δήμου Κοζάνης ξεκίνησε το 16ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/2, παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων φορέων που συνεργάζονται για τη διοργάνωση και εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ, ΟΦΝ Ιωνίας, Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ RED-LED και Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας.
Ο τεχνικός του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας μιλώντας για τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του κυπέλλου γυναικών με τη Νέα Ιωνία (23/2, 17:30, ΕΡΤ3, web radio και live score από το e-handball.gr) στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του στο κυνήγι του ονείρου.
«Ο Φίλιππος είχε ως στόχο στη φετινή αγωνιστική να είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια σε επίπεδο γυναικείου χάντμπολ. Η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, που έχουν αλλάξει τη δομή της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή και τις παίκτριές μoυ, που είμαστε δεμένοι και παρόντες. Αντιμετωπίζουμε την νταμπλούχο, Νέα Ιωνία, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Πάμε να δώσουμε το 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε ό,τι μας αξίζει. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο, να γίνει ένα όμορφο τουρνουά, ένα όμορφο διήμερο» τόνισε ο Τσικίνας.

e-handball.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ